Citaat van de week: terwijl de dorpskinderen de vrede bezingen / op hun blinkende brommers, terwijl de hemel // ondiep is als water onder een roeiboot (Gerrit Kouwenaar)

Op 26 november op het Symposium VUUR een lezing over beeldende kunst en engagement bij De Wintertuin in Nijmegen, 14 uur. Maandag 7 december OBA Life met Stephan Sanders en Stine Jensen. Op 11 december première van de theaterperformance RAARRR met tekst van Maarten Doorman,

Op 26 november op het SymposiumVUUR een lezing over beeldende kunst en engagement bij De Wintertuin in Nijmegen, 14 uur, n.a.v. de presentatie van VUUR!, bloemlezing van geëngageerde literatuur van A.J. Dautzenberg. Op 7 december Maarten Doorman in gesprek met Stephan Sanders en Stine Jensen in OBA Live over het nieuws en andere dingen van min of meer gering belang. Op 11 december première van de theaterperformance RAARRR met tekst van Maarten Doorman, De Veenfabriek Leiden, 20 uur. Daarna in Frascati, Amsterdam en DE Toneelschuur in Haarlem. En op 23 december in de School of Life in Amsterdam over voedsel en authenticiteit, 20 uur. Met Viktoria Susovits.