Citaat van de week: De pijn van schaamte en jaloezie is zo hevig, omdat ijdelheid ons niet kan helpen ze te verdragen (La Rochefoucauld)

Eindhoven, Amsterdam, Den Haag, Antwerpen en radio 1

Op 25 januari om 20 uur houdt Maarten Doorman bij de uitreiking van de AG-prijs een lezing in Eindhoven over kunst en engagement.

 

Op 31 januari een masterclass aan de filmacademie Amsterdam over Stephen Frears Dangerous Liaisons (Over authenticiteit en het romantische zelf), op 14 februari om 18 uur voor de Société Européenne de Culture een lezing over engagement in de hedendaagse beeldende kunsten, Potgieterzaal, Universiteitsbibliotheek UvA). Dezelfde avond over de romantische liefde bij Liefde is HOT van het Nationale Theater in de Koninklijke Schouwburg Den Haag.

 

Op 4 maart een publiek gesprek over de renaissance van de Schoonheid in Salon de la Pensée, De Singel, Antwerpen. En op 17 maart Het Grote Kunstdebat op het GROUND Festival in Den Haag.

 

Op 1 maart over het boekenweekthema 'de natuur' in OVT van de VPRO; Doorman vertelt over de veroorzaker van al die ellende: Rousseau.

Cartier Replica

Cartier Replica Watches

Cheap Omega Replica

Omega Replica Watches